QUI SOM I QUÈ FEM

QUÈ ÉS BISBAL-GAT?
És una associació sense ànim de lucre integrada per voluntaris, legalitzada i reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el nostre ajuntament. La seva finalitat és control•lar les colònies de gats de carrer mitjançant l’esterilització. BisbalGat es funda el 2011.

PER QUÈ HO FEM?
Perque a la nostra socientat urbana i moderna, els drets dels animals va més enllà de la seva utilitat laboral o comercial. Cada cop hi ha més consciència de que els animals tenen sentiments i pateixen.
El canvi que es veu en un veïnat després d’esterilitzar una colònia de gats satisfà els partidaris i els detractors dels gats, ja que es percep clarament el pas d’una situació descontrol•lada a una de control•lada.

PER A QUÈ HO FEM?
Per a aconseguir un equilibri: els gats són necessaris com a caçadors i control•lant-ne la natalitat a la colònia, aconseguim una convivència ideal al nostre entorn urbà.

COM HO FEM?
Localitzem on hi ha una colònia sense esterilitzar.
Portem els gats al veterinari, que a l’operació els marca amb un petit tall a l’orella, que ens permet saber quins gats ja han estat esterilitzats i quins no.
Els retornem a la colònia, on procurarem posar un Punt BisbalGat que servirà per a control•lar l’esterilització i el benestar dels gats mitjantçant alimentació adeqüada.

A més, l’esterilització soluciona molts problemes conductuals. Desapareixen els marcatges, les baralles i miols propis de les èpoques de zel... D’aquesta manera tant els detractors com els amants dels gats es senten satisfets.

TU POTS COL•LABORAR O AJUDAR-NOS!

Pots fer-te soci de BisbalGat amb una aportació mínima de 30 € anuals que ens ajudaran a finançar el nostre projecte. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada